Affectu – Psycholoog over eten

Kosten

Ben je benieuwd of een behandeling bij Affectu bij je past?

Maak dan direct een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek van ongeveer 45 minuten. Het doel van een intake is om kennis te maken, inzicht te krijgen in de problematiek en natuurlijk om te kijken of je je prettig voelt bij  mij en de werkwijze. Mocht je na dit gesprek om wat voor reden dan ook besluiten niet door te gaan, dan worden hier geen kosten voor berekend.

Als je overgaat tot een behandeling wordt voor het intakegesprek €60 berekend als onderdeel van het traject. De daaropvolgende sessies zijn €80 en duren gemiddeld 60 minuten. Uiteraard kun je op ieder moment de behandeling stopzetten.

Bij E-coaching zijn de kosten lager. Hierbij reken ik €40 voor een intake en €60 voor een consult. Kijk voor meer informatie bij

Sinds 2015 word ik als psycholoog helaas door geen enkele verzekeraar meer vergoed.

In enkele gevallen willen ze mij als erkend NIP- psycholoog deels vergoeden. Informeer altijd bij je eigen zorgverzekeraar en vermeld hierbij mijn AGB-code: 94-012723 en NIP-registratie. Als je vergoeding toegezegd krijgt, vraag hierbij altijd om bevestiging per mail of brief.

Andere mogelijkheden voor vergoeding:

  • Ontwikkel budget werkgever: (Bijna) iedere werkgever heeft budget beschikbaar voor ontwikkeling van personeel. Als werknemer kun je aanspraak maken op dit ontwikkel budget en dit besteden aan coaching, training of opleiding. Vraag je werkgever of hij/zij wil investeren in je groei of je employability.
  • Belastingaftrek ondernemers & ZZP-ers: Voor ondernemers geldt dat coaching aftrekbaar is voor de inkomsten-, vennootschap- en omzetbelasting.

Mochten kosten je tegenhouden om aan een traject te beginnen, neem toch eens contact met me op om het voor te leggen.